Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contactformulier Banenmarkt-RVN

Vrouw contact

Veelgestelde vragen

Werkzoekende

Hoe kan ik geschikte vacatures vinden in de LinkedIn-groep?

U kunt natuurlijk alle bijdragen op de groepspagina bekijken. Scroll er dan doorheen. U kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie op de LinkedIn-pagina.  Met specifieke hashtags kunt u vacatures filteren die relevant voor u zijn. Zoekt u bijvoorbeeld een baan als kok in Nijmegen? Typ dan in het zoekveld #vacature #nijmegen #kok. 

Wat gebeurt er met de oproep die ik geplaatst heb?

U bent zelf verantwoordelijk voor de door u geplaatste oproep en de opvolging van eventuele reacties daarop. Onze consulenten (van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV Rijk van Nijmegen) kijken tijdens de Online Banenmarkt mee met de geplaatste vacatures en oproepen. Zien zij een geschikte vacature voor u? Dan laten ze u dat weten en bemiddelen ze als dit wenselijk is.

Ik kan zelf geen oproep plaatsen, wat nu?

Bent u klant van UWV of WerkBedrijf en wilt u een oproep plaatsen, maar bent u zelf niet in de gelegenheid of heeft u de mogelijkheid niet? Overleg dan met uw contactpersoon bij UWV of WerkBedrijf.

Kan iedereen mijn reacties lezen?

Ja, leden kunnen alle reacties lezen in de LinkedIn-groep.

Hoelang blijven vacatures en oproepen online staan?

Geplaatste vacatures en oproepen blijven na de banenmarkt nog minimaal vier weken online staan.

Is er een vervolg na de banenmarkt?

Uw ervaringen gebruiken we graag voor de organisatie en verbetering van de volgende banenmarkt. Heeft u reacties gehad op uw oproep? Bent u ergens op gesprek geweest? Heeft het geleid tot een baan? Deze follow-up is belangrijk om het effect van de banenmarkt te meten en tevens een feedbackmoment. U kunt ons mailen via info@banenmarkt-rvn.nl.

Werkgever

Voor wie is de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen?

De Online Banenmarkt is voor alle werkzoekenden en werkgevers uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar.

Wat gebeurt er met de vacatures die ik geplaatst heb?

U bent zelf verantwoordelijk voor de door uw geplaatste vacatures en de opvolging van eventuele reacties daarop (zowel via LinkedIn als via uw bedrijfskanalen). Onze adviseurs kijken tijdens de Online Banenmarkt mee met de geplaatste vacatures. Zien zij een geschikte kandidaat voor u? Dan attenderen zij u en/of de kandidaat hierop en bemiddelen ze als dit wenselijk is.

Ik kan zelf geen vacatures plaatsen, wat nu?

Wilt u een vacature onder de aandacht brengen, maar bent u zelf niet in de gelegenheid tijdens de Online Banenmarkt? Overleg dan met uw contactpersoon bij UWV, Werkgeversservicepunt of WerkBedrijf.

Hoelang blijven vacatures online staan?

Geplaatste vacatures blijven na de banenmarkt nog vier weken online staan. Geeft u het ons door als de vacature is ingevuld? Zo houden we de tijdlijn actueel.

Is er een follow-up na de banenmarkt?

Na de banenmarkt bespreken we graag of de vacature vervuld is en op welke manier. Zijn er werkzoekenden van de banenmarkt op gesprek geweest? Hoe is het contact gegaan? Is de vacature vervuld met een kandidaat van de banenmarkt? Deze follow-up is belangrijk om het effect van de banenmarkt te meten en tevens een feedbackmoment. Uw ervaringen gebruiken we graag voor de organisatie en verbetering van de volgende banenmarkt.

Hoe kan ik geschikte kandidaten vinden tijdens de Online Banenmarkt?

U kunt natuurlijk alle bijdragen tijdens en na de Online Banenmarkt bekijken. Dit kost u echter veel tijd. Efficiënter is om gebruik te maken van de zoekfunctie op de LinkedIn-pagina.

Met specifieke hashtags kunt u cv’s en pitches filteren die relevant voor u zijn. Zoekt u een kok? U typt in het zoekveld dan bijvoorbeeld #cv #kok.

Andersom geldt dit ook: werkzoekenden kunnen uw vacature beter vinden als u duidelijke hashtags gebruikt. Plaatst u bijvoorbeeld een vacature voor controller in Wijchen? U schrijft dan onderaan uw bericht: #vacature #controller #wijchen.

Verdere instructies en tips voor het gebruik van hashtags worden enkele weken voorafgaand aan het event gedeeld op de LinkedIn-pagina van de Online Banenmarkt. Op deze manier wordt het matchen veel makkelijker!

Over de Online Banenmarkt

Wie organiseert de Online Banenmarkt?

De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen is een initiatief van WerkBedrijf, WerkgeversServicepunt en UWV Rijk van Nijmegen.

Hoe kan ik contact opnemen met de organisatie?

U kunt ons mailen met vragen, opmerkingen en jouw ervaringen met de Online Banenmarkt. We horen graag van u via info@banenmarkt-rvn.nl

Zijn er kosten aan verbonden?

Lid worden van en deelnemen aan de Online Banenmarkt is gratis, zowel voor werkgevers als werkzoekenden.